Tablespoon Cph

Et bæredygtigt private dining koncept

Med et ønske om at forbinde fine dining med en mere økologisk og bæredygtig tankegang, arbejder Tablespoon Cph med lokale økologiske råvarer og indretter menuen efter hvilke madvarer, der er i sæson. 

Bag Tablespoon Cph står Nicolas Stampe, som har sin erfaring fra Søllerød Kro, AOC, Hos Fischer, Winterspring Desserts og Kafeteria på Statens Museum for Kunst.

Min rolle: Visuel identitet – "den lille værktøjskasse"  //  Foto: Anne Lærke Koefoed

TablespoonCph_DesignPraesentation3
TablespoonCph_DesignPraesentation2
TablespoonCph_DesignPraesentation4
TablespoonCph_DesignPraesentation_farver
TablespoonCph_Design4
TablespoonCph_Design3
TablespoonCph_Design2

Line Durhuus Dahlström
hello@linedahlstrom.dk
+45 53 81 33 50
CVR: DK-30416503

Copyright © 2023